Kylpyläloma

Hemmottele itseäsi rentouttavalla kylpyläelämyksellä parhaiden ystäviesi kanssa, vetäydy viettämään laatuaikaa puolisosi kanssa, järjestä aktiivinen loma perheen kanssa vesipuistossa tai laita elämä remonttiin liikunta- ja kuntoutuspainotteisella lomalla. Kylpylälomat muuntautuvat helposti moneen eri tarpeeseen, kaiken ikäisille sekä kaikenlaisille porukoille.

Kylpylälomien etu verrattuna pakettimatkoihin on usein kustannustehokkuus. Lisäksi lyhyemmäkin lomalla kylpylässä tunnet irtautuvasi arjesta ja pääset rentoutumaan kunnolla. Suomessa on useita erilaisia kylpylöitä, joita voit vertailla kattavasti tällä sivustolla. Koska lomasi ei tarvitse rajoittua vain Suomeen, olemme ottaneet mukaan parhaat palat myös kylpylöistä Virossa sekä muissa tärkeimmissä matkakohteissa.

Haluatko lomalle?

Tyypillinen suomalainen suuntaa lomallaan pakettimatkalla Kanarialle, Espanjan Aurinkorannikolle tai Thaimaaseen – ja tietysti kylpylälomille Suomeen, Viroon ja muualle. Matkahakujen perusteella Ikaalisten Kylpylä on pitkäaikainen suomalaisten suosikki. Tämä monipuolinen kokonaisuus taipuukin helposti altailla peuhaamiseen, kuntoiluun, rentoutumiseen sekä vähän villimpäänkin illanviettoon.

Tunnettujen ja suurien kylpylöiden lisäksi vaihtoehtoisia paikkoja kylpylälomalle on paljon. Tutustu huolellisesti vähemmän tunnettuihin helmiin, esimerkiksi Aulangon Kylpylä Hämeenlinnassa on miellyttävä paikka rentoutua.

Mihin kylpylään lähdetään?

Kylpylöiden etsiminen voi olla työlästä. Kannattaa aluksi päättää, haluatko pysyä Suomen laadukkaissa kylpylöissä vai kaipaatko pientä vaihtelua ja suuntaan esimerkiksi Viroon. Löydät hyväksi havaitut kylpylät Suomessa helposti selailtavana listana ominaisuuksineen sivuston navigaatiosta. Samoin käsin poimitut parhaat palat Viron kylpylöistä löytyy tältä sivustolta.

Tietysti, jos olet etsimässä pelkkää halvinta hintaa, kannattaa katsoa ensimmäisenä kylpylätarjoukset sekä käydä läpi tämän sivun alalaidasta löytyvät suosituksemme.

Mukavaa kylpylälomaa!